Arama
Arama Sonuçları
AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi 2023 AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı
Anadolu üniversitesi 2023 AÖF yaz okulu sınavları 19 Ağustos'ta gerçekleşmişti. AÖF yaz okulu sınavının yıl sonu notuna katkısı %100 olacak. Sınavda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Ayrıca AÖF sınav sonuçları aof.anadolu.edu.tr adresinde bulunan öğrenci otomasyonundan erişime açılacak. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları e-devlet ve ekampus'ten sorgulanabiliyor. Peki, AÖF yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları e-devlet sorgulama ekranı
TÜGVA yaz kampı öğrencileri, Daday'da
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği, 150 öğrencinin katılımıyla Daday Atlı Terapi ve Model Binicilik Merkezi'nde program gerçekleştirdi.
AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve ücreti belli oldu mu? 2023 AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt tarihi araştırması sıklaştı. Bahar yarıyılı dönem sonu sınavlarının 21 Haziran tarihinde açıklanmasıyla gözler "AÖF yaz okulu sınavı ne zaman ve online mı?" sorularına çevrildi. İşte, 2023 AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ve sınavları ile ilgili detaylar...
TÜGVA Yaz Okulu gençleri bekliyor
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu Temsilciliği her yaz olduğu gibi bu yaz tatilinde de Ücretsiz Yaz Okulu Çalışmalarına başladı.
Yaz okulu detaylar belli oldu
Milli Eğitim Bakanlığı, yaz aylarında öğrenme kayıplarının giderilmesi amacıyla 1 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında destekleme ve yetiştirme kursları düzenleyecek.
Tatil bugün başlıyor
12 Eylül 2022'de başlayan 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Yarıyıl tatili dolayısıyla öğrenciler karne heyecanı yaşadı. 19 milyondan fazla öğrenci için son ders zili, iki haftalık yarıyıl tatili için çaldı.
TÜGVA, dopdolu bir yılı geride bıraktı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu İl Temsilciliği 2022 yılını da, önceki yıllarda olduğu gibi gençlere yönelik yüzlerce çalışmaya imza atarak başarıyla tamamladı.
Dünya’nın dört bir yanından katılımcı geldi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Orman Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fatih Sivrikaya tarafından koordine edilen 8. Uluslararası Yaz Okulu/8. International Summer School “Tree Rings, Climate, Natural Resources, and Human Interactions” etkinliği 25 Temmuz - 6 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Dünya’nın dört bir yanından katılımcı geldi
Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Orman Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Fatih Sivrikaya tarafından koordine edilen 8. Uluslararası Yaz Okulu/8. International Summer School “Tree Rings, Climate, Natural Resources, and Human Interactions” etkinliği 25 Temmuz - 6 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Yurdum GSK, basketbol alt yapı çalışmalarını sürdürüyor
Kastamonu Yurdum Gençlik ve Spor Kulübü, basketbol takımının alt yapı sporcuları ile yaz çalışmaları hızla sürüyor.
TÜGVA’dan tesislere ziyaret
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kastamonu şubesi, yaz okulu öğrencileri ile birlikte Kastamonuspor İsmail Dikmenli Tesislerini ziyaret etti.
Gençler, TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu’nda
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) yaz dönemine hızlı başladı. Tütkiye’nin 81 ilinde her yaz düzenlenen TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu programı, bu yaz döneminde de öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi görüyor. TÜGVA Ortaokul Yaz Okulu programı Kastamonu’da ise il genelinde ve ilçelerinde yüzlerce öğrencinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.
Yaz okuluna TÜBİTAK desteği
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması Projesi kapsamında Ormancılık ve Tabiat Turizmi sahasında ihtisaslaşan Kastamonu Üniversitesi, çalışmalarını sürdürüyor. Ormancılık alanında Kastamonu Üniversitesi’nde yapılacak olan uluslararası yaz okuluna TÜBİTAK tarafından destek verildi.
TÜGVA Kastamonu, 2021'de ne yaptı?
Türkiye Gençlik Vakfı Kastamonu İl Temsilciği, 2021 yılındaki çalışmalarını yayınladı.
TÜGVA'nın derdi ne?
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İl Temsilcisi Selim Önen, CNG Haber'e özel açıklamalarda bulundu